26 septembrie 2012

Concursurile marca Orange si Vodafone

Stiti ultra cunoscutele concursuri organizate de aceste doua minunate companii care va escrocheaza legal?
Concursuri de genu: "trimite un sms la numaru 1208, esti taxat cu 1-2 euro si castigi un Ferrari".
Ei bine, nu ei sunt vinovati, ci noi, simplii clienti, care suntem creduli.
O sa va povestesc o experienta
cu un astfel de concurs marca Orange. Celebrul concurs "Surprize la reincarcare" sau "Orice reincarcare e castigatoare"(sunt mai multe titluri), adica tu iti reincarci cartela PrePay cu multi euro, sa le umfli buzunarele managerului si directorilor Orange, sa stea pe canapele scumpe, in Bucuresti, in bulevardul Lascar Catargiu, dupa aceea dai SMS la 321 si este inscris in concurs. Ti se promit tablete, telefoane, masini, elicoptere, laptop-uri, console, adica minciuni gogonate, ca premiile nu exista in realitate, tocmai de aceea ti se acorda numai minute si mesaje ca premiu. Am participat si eu la un astfel de concurs si am fost foarte suparat ca nu mi s-a dat ce s-a promis. Au urmat reclamatii peste reclamatii la OPC, ANPC, Ministerul Finantelor, Garda Financiara, fara nici un rezultat. Am descoperit ulterior ca sunt interconectati indivizii astia, o mizerie tipic romaneasca.
Si pana la urma, mi-au dat 30 €, cu mare greutate, ca a trebuit sa ma duc la un Orange Store din Sun Plaza, unde mi s-a spus ca despagubirea e un fel de semn de buna-vointa, adica mai explicit, sa imi inchida gura.
Nu dati curs acestor inselatorii din partea unora care vor si acorda seriozitate.
Si nici celor de la Vodafone, care organizeaza tot felul de tepe pe Facebook, ei le zic concursuri.
Ce m-a socat pe mine a fost ca, atunci cand am fost sa fac reclamatia la Orange, exact la sediul din Lascar Catargiu, am facut o reclamatie scrisa in care solicitam audienta la un sef din consiliul administrativ. Bineinteles ca aceasta reclamatie nu mi-a fost onorata si nu am putut sa discut cu managerul companiei, dovada faptului ca se stiu, pe romaneste, "cu musca pe caciula". Ce nu merge in Romania, sau ce merge prost in Romania e ca toti fac ce doresc si nimeni nu ii trage la raspundere. Unii, in goana lor disperata dupa bani, uita de respectul pentru oameni. Ne-ar trebui o disciplina militara sau un regim cu administrare militara, unde fiecare sa raspunda cu propria viata pentru ce face sau ce spune.
Cred ca asa s-ar imbunatati lucrurile, iar Romania n-ar mai fi comparata cu Congo sau Somalia, unde guverneaza anarhia, dezinformarea, haosul si instabilitatea.