14 octombrie 2012

AngryBirds, Ninja Fruit si alte jocuri pentru telefon

Cu totii avem astazi telefoane performante. Nu conteaza ca avem cu Google Android, Apple iOS, Nokia Symbian sau Microsoft Windows Mobile. Exista momente cand avem o fereastra(o pauza in decursul zilei), fie asteptam autobuzul, metroul, fie stam in sala de asteptare, oriunde ne vine ideea sa scoatem telefonul din buzunar si sa jucam
un joc ca sa ne mai destindem si sa alungam plictiseala, ori sa treaca timpul mai repede. Am putea sa jucam clasicele jocuri de mobil, cum ar fi puzzle, sarpele, sah sau table sau chiar carti. Insa am evoluat si in domeniul asta, al divertismentului, tocmai de aceea va prezint si automat va recomand 2 jocuri care nu ar trebui sa lipseasca din telefonul nimanui: AngryBirds si Ninja Fruit. Cu o grafica net superioara fata de clasicele aplicatii din telefoanele alb-negru ofera un mecanism destul de simplu: distrugerea unor obstacole, in Angry Birds, sau taierea unor fructe, in Ninja Fruit. Cele doua sunt disponibile pe toate platformele de operare mobile, in doua variante: normala si high-definition pentru o mai buna interactiune intre aplicatie si utilizator. Singura diferenta e ca pe unele platforme jocurile sunt gratuite, pe cand pe altele acestea sunt cu plata.
Insa ideea de a face ca asteptarea sa nu mai fie atat de apasatoare a facut ca aceste doua jocuri sa ia viata.
Mai multe detalii aici:
Pentru Angry Birds
www.angrybirds.com
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rovio.angrybirds&hl=ro
https://itunes.apple.com/us/app/angry-birds/id343200656?mt=8
Pentru Ninja Fruit
http://www.fruitninja.com/
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.halfbrick.fruitninjafree&hl=ro
https://itunes.apple.com/us/app/fruit-ninja-free/id403858572?mt=8
P.S: Am uitat sa va spun ca Fruit Ninja vine cu 2 optiuni:una gratuita si cealalta cu bani, pentru a asigura companiei creatoare, Halfbrick Studios un venit realizat in urma muncii depuse.Mi se pare corect.