02 octombrie 2012

Google AdSense

Nu am contestat faptul ca Google plateste utilizatorii care detin un site, iar respectivul site este vizitat de un numar foarte mare de oameni.
Insa nu am vazut niciodata pe nimeni sa imi arate cu adevarat un
extras de cont bancar si sa imi spuna: "Uite, banii astia mi i-a dat Google". Nu stiu in ce masura sistemul de monetizare dezvoltat de gigantul web are un procent mediu sau mare de eficienta. Ii aud pe toti ca au fost platiti de Google ca detin un forum pe care au pus bannere sau alte pagini cu reclame, plata facandu-se prin procesorul de plati virtuale PayPal. Ok, sa imi arate si mie contul lui cu numele adevarat si sa imi spuna unde scrie ca a primit bani de la Google, adica suma, data si ora.
Mi se pare teapa tipic americana, un fel de iluzie a celebrului "vis american", din moment ce eu am incercat de 3 ori sa imi introduc blogul in sistemul AdSense si am fost respins de fiecare data, domnii de la Google invocand diverse motive: tipul paginii, formatul, aspectul etc.
Hai sa fim seriosi, banii pe Internet raman o mare pacaleala !!! Asa pot sa afirm si eu ca sunt platit cu 1000 de euro pe saptamana de Apple ca folosesc o tableta Ipad. Pe Internet nu ai cum sa verifici anumite informatii.