02 octombrie 2012

Sondaje online

Revenind in domeniul castigurilor online, am rugamintea sa nu va creati conturi pe toate site-urile de sondaje online si cele care platesc pentru click-uri date sau alte asa zise "site-uri" care, chipurile, platesc sume medii sau mari de bani doar ca faci ceva pentru ei.
Aceste adrese sunt de incredere
doar in aparenta deoarece analizand dedesubturile si istoria respectivelor pagini web, acestea sunt create de sarlatani cu scopul de a se bucura de un castig personal, nu pentru a-i plati pentru cei care efectiv pierd timpul pe site-urile lor, promovandu-i prin publicitate si trafic.
Va spun din proprie experienta ca mi s-a intamplat de multe ori sa ma inscriu pe pagini cu sondaje online care cica plateau cu 10 dolari sondajul si in termen de 30 de zile castigai 300 de dolari, adica mai mult decat o luna de munca la stat.
Am mai intalnit si site-uri care te platesc sa dai click-uri, celebrele PTC, care te plateau cu 5 dolari pe click. Hai ma, ce dracu, pai daca stateau treburile asa, eram toti milionari. Aceste site-uri ar trebui inchise, iar proprietarii bagati la inchisoare pentru escrocherie. Cel mai bine pentru voi, cand intrati si vi se par dubioase, uitati-va la IP-ul site-ului, la data deschiderii, la domeniul pe care se afla, dovezi reale de plata din partea altor oameni care au folosit acele site-uri, domeniul pe care sunt gazduite adresele site-urilor etc. Dupa ce ati analizat amanuntit, creati un fisier text pe care l-ati denumit "Lista Neagra" in care treceti numele tuturor site-urilor neserioase si evitati sa accesati acele pagini.