14 octombrie 2012

The Witcher 2: Asasini de Regi

Sa trecem la lucruri mai serioase, demne de gameri adevarati.
Un super RPG-Adventure care vine de la compania poloneza ProjektCD, The Witcher 2: Assassins of Kings(Asasini de Regi) e un joc disponibil pe platformele PC si XBOX360, cu o grafica nu prea pretentioasa si cu o intriga interesanta. Sa inceapa jocul. Pe IGN
jocul are nota 9, ceea ce inseamna ca grafica, motorul de functionare, personajele, povestea si popularitatea lui printre gameri au contribuit la aceasta nota.
Singura problema pe care o veti intampina ar fi ca The Witcher 2 foloseste un motor de executie care intra in conflict cu majoritatea antivirusilor, deci daca aveti instalat un antivirus pe PC va recomand dezactivarea temporara a acestuia. La XBOX360 nu se pune problema. O configuratie de sistem cu Intel Pentium 4 va asigura o functionare a jocului la cerinte minime.
Actiunea incepe, pe scurt, cand Geralt de Rivia, un asasin profesionist este arestat si acuzat ca ar fi avut vreo implicare in tentativa de asasinat a regelui Foltest, undeva prin anul 1200 I.Hr.
Tentativa de asasinat esueaza, iar Geralt il masacreaza pe ucigas. Insa o a doua incercare ii pune capat zilelor lui Foltest, iar Geralt pleaca in cautarea responsabilului. Spor la jucat!!!
http://www.thewitcher.com/
http://www.ign.com/games/the-witcher-2-assassins-of-kings/pc-14345201
http://www.ign.com/games/the-witcher-2-assassins-of-kings/xbox-360-37654