15 noiembrie 2012

Impresii despre site-ul InZonaTa

InZonaTa.ro si FlorinGrozea(fost component al trupei Hi-Q) au lansat un concurs pentru bloggeri, unde cel mai frumos sau simpatic articol va fi premiat cu un Iphone 5.
Woooau !!! Nu. Am scris urmatorul articol nu pentru a ma gandi ca o sa castig Iphone-ul, deoarece la capitolul noroc/sansa stau
foarte prost, ci pentru ca voi, cei care cititi aceste randuri, sa mai aflati cate ceva. Despre ce este vorba cand spunem InZonaTa? Pai despre oferte si reduceri legate de locatia si orasul in care locuiesti(trebuie sa ai neaparat un cont pe site), incepand de la magazinele, supermarketurile si mall-urile din apropiere si terminand cu restaurante, localuri, locuri de joaca, parcuri, adica orice zona in care se vinde ceva. Nu degeaba site-ul are un titlu caracteristic. InZonaTa este renumit si pentru concursurile pe care le promoveaza, cu scopul de a face publicitate si de a atrage clienti, dovada fiind si faptul ca scriem despre concursul cu marele premiu: Iphone 5.
Am uitat sa mentionez un lucru esential: InZonaTa.ro este si magazin online, de unde poti face cumparaturi(ca tot am deschis subiectul legat de oferte si reduceri). Si, ca toate magazinele, are oferte de Craciun, Revelion, Pasti, inclusiv Black Friday(ca si la noi a devenit evenimentul asta cunoscut !!!, nu stiu de ce e asa special, doar e imprumutat de la americani !) . In fine, legat de site, pot spune ca are un aspect placut, prietenos, are o structura usor de navigat, dar ar mai trebui lucrat la sectiunea cu clasificarea si organizarea reducerilor, adica sa fie structurate in ordine alfabetica, iar clientul, in functie de locatia in care se afla, sa primeasca alerte prin sms sau e-mail atunci cand sunt disponibile reducerile. Dar nu pot sa spun nimic legat de shopping-ul pe site, deoarece n-am incercat vreodata, nu sunt adeptul cumparaturilor online si nici nu ma pasioneaza.
Prima mea experienta legata de InZonaTa a fost atunci cand am aflat de un concurs de-al lor, promovat pe un site partener, pe care l-am accesat intamplator. Premiul era tot un Iphone, 3G parca. In fine, am intrat pe site, am citit toate informatiile legate de concursul respectiv, dar si regulamentul, mi-am facut cont( e obligatoriu si ma enerveaza faza cu concursu, din moment ce alte site-uri nu te forteaza sa creezi un cont ca sa participi la un concurs) si m-am inscris. Bineinteles ca n-am castigat si n-am mai accesat de atunci pagina. Insa primeam de la InZonaTa, dupa terminarea acelui concurs, mesaje pe mail, care devenisera adevarate spamuri si am decis sa ma dezabonez de la noutatile lor, care nu mi se par foarte interesante.
Acest articol este inscris in concursul “Castiga-ti cadoul de Craciun: un iPhone 5 de la InZonaTa si Florin Grozea!” sponsorizat de site-ul de oferte speciale www.InZonaTa.ro.
Mai multe detalii despre concurs puteti afla de pe InZonaTa.ro  sau de pe blogul lui Florin,
floringrozea.com .
Puteti citi si articolul complet de pe blogul sau aici .