22 noiembrie 2012

Parteneriat intre Allview si Gameloft

Producatorul roman de telefoane si tablete Allview s-a orientat ca strategie de marketing si publicitate catre un parteneriat cu celebra divizie Ubisoft de jocuri si aplicatii pentru dispozitivele portabile, Gameloft. Parteneriatul a fost anuntat
oficial pe 21.11.2012, printr-un comunicat de presa pe care il puteti citi mai jos:
" Allview si Gameloft anunta astazi semnarea unui parteneriat strategic
Allview si Gameloft te provoaca la distractie cu cele mai populare jocuri
Brasov, 22 noiembrie 2012
Allview, cel mai important producator IT&C de pe piata autohtona si Gameloft, liderul dezvoltatorilor de jocuri pentru dispozitive mobile, anunta astazi semnarea unui parteneriat strategic in vederea dezvoltarii unei oferte diverse de jocuri Gameloft pe dispozitivele Allview."Suntem foarte incantati de acest parteneriat cu Gameloft care reflecta orientarea spre client a companiei noastre. Acest parteneriat este inca un pas strategic in completarea serviciilor de divertiment accesibile pe device-urile noastre. Pentru inceput cele mai distractive jocuri Gameloft se vor regasi pe smartphone-urile Allview, urmand ca treptat acestea sa fie optimizate si pentru tablete", a declarat Adrian Visan, Development Manager Allview.
Jocurile sunt disponibile prin intermediul magazinului Gameloft Live preinstalat si sunt optimizate pentru a profita la maxim de tehnologia device-urilor Allview.  Printre jocurile oferite se numara nume celebre din gama Gameloft precum: Asphalt 6, Modern Combat, N.O.V.A 2, Shark Dash etc. Posesorii de smartphone-uri Allview modelele P4 DUO si P5 Alldro se vor putea bucura primii de aceste jocuri de inalta calitate care imbina actiunea si gandirea strategica intr-o grafica uimitor de reala, a adaugat Olivia Cardas, Marketing Manager Allview."
Despre Allview Mobile Romania
Allview este o companie romaneasca infiintata in 2002 care are ca obiectiv principal de activitate productia si distributia de telefoane mobile Dual SIM, tablete, notebook-uri si diverse produse electronice. Este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapida inn Romania datorita serviciilor gratuite si facilitatilor atasate produselor. Telefoanele Allview ofera posibilitatea separarii convorbirilor de business de cele personale sau efectuarea de apeluri in retele diferite la cele mai mici costuri. Pentru mai multe informatii va rugam accesati site-ul companiei noastre la adresa www.allview.ro.
Se incearca astfel o lovitura de imagine prin care Allview creeaza o potentiala sursa de clienti pentru a mari numarul de vanzari, evident.Media Galaxy - VIP
In ceea ce priveste parteneriatul, sper sa fie de bun augur, atat timp cat produsele Gameloft disponibile pe gadget-urile Allview sunt gratuite si raman gratuite.