13 ianuarie 2013

Oferte cazare hotel, comparatoare preturi

Foarte multi dintre noi aleg sa stea la hotel, fie ca e vorba de o calatorie de afaceri, o deplasare in provincie, o vizita la rude in strainatate sau pur si simplu o mini vacanta in weekend, la munte si la mare sau o vacanta completa in sezonul estival. Sincer sa fiu, nu am stat la hotel niciodata si nu imi doresc.
Ofertele insa au evoluat, modul de cazare la fel iar hotelul si-a imbunatatit serviciile si calitatea cazarii. Ma refer aici la pretul camerei, la conditii, la facilitati si resurse. Si alte beneficii. Nu le stiu sigur, insa ma straduiesc sa nu fiu departe de adevar. Hotelul e ca un apartament inchiriat, ne gandim ca trebuie sa platim ceva chiriasului. Aici intervin ofertele si reducerile la pretul sederii pe noapte, pe saptamana sau pe luna.
Compare hotel prices and find the best deal - HotelsCombined.com
Aici ma refer la faptul ca hotelul e un termen provizoriu. Nu poti sta la hotel vreo 3-4 ani.


Ma gandeam la cei care cauta diverse variante pentru cele mai bune preturi, servicii si utilitati pe care le poti gasi la un hotel in functie de numarul stelelor pe care le are. De la o stea pana la cele cinci stele, varful comfortului, va voi prezenta in articol cateva alternative la cele existente pe piata.


Nu stiu daca sunt utile aceste optiuni, insa pentru cei care citesc articolul sunt extrem de benefice. Cred ca toti cei care au servicii ce le solicita calatorii in interes strict profesional ar trebui sa stie ca exista un comparator de oferte pentru diverse hoteluri. Mai exact un catalog unde fiecare poate verifica lista cu preturi si alte informatii, in functie de natura(scopul) cererii unei cazari la hotel. Pentru cei care nu stiau, site-ul se numeste HotelsCombined , contine o interfata in limbile romana si engleza si cei care doresc sa acceseze pagina pot cauta lista de preturi in functie de regiune, localitate, adresa postala etc. Poti solicita precazarea sau poti specifica inainte de cazare perioada sederii la hotel, adica data check in si check out.

Cred ca este destul de important site-ul, mai ales pentru cei interesati de o vacanta la munte si la mare. In sezoanele de vara si iarna hotelurile nu se mai opresc din goana disperata dupa clienti. Multi te atrag cu camere simple, altele cu spatii de joaca, piscine, camere cu acces la telefon si internet sau vedere la strada, la mare, la campie etc.

Unele hoteluri isi atrag clientii prin simpla pozitionare in centrele marilor orase, dar acolo bineinteles ca si preturile sunt pe masura. Tocmai de aceea cred ca a fost lansat comparatorul acesta de pe HotelsCombined, pentru a veni in sprijinul celor care cauta astfel de lucruri.

Principiul de functionare e simplu: sunt cautate cele mai potrivite oferte in functie de specificatiile utilizatorului si de acolo acesta e redirectionat catre pagina cu detalii, unde poate avea o mai buna imagine de ansamblu asupra a ceea ce doreste, indiferent de cautarea facuta. De la informatii de contact, servicii si pana la necesitatile pe care trebuie sa le intruneasca lista de oferte, utilizatorul poate gasi ceea ce doreste. Cred ca e ideal mai mult pentru vara si iarna, cand oamenii merg la statiuni montane sau pe litoral. Desigur, cred ca sunt si variante pentru cei care vor sa se cazeze intr-o alta tara, in domeniul international, daca HotelsCombined are interfata si in limba engleza.

Numai bun pentru cei care au de lucru sau se duc la lucru si la rude in tarile din Uniunea Europeana.

Probabil ca nu m-ar fi interesat sa gasesc un astfel de lucru, pentru ca nu am nici o treaba cu acest domeniu de interes, insa intamplarea a facut ca varul meu, care trebuie sa plece in fiecare an in interes de serviciu nu imi solicita o lista de hoteluri, cu preturile si ofertele aferente.
Compare hotels
Compare hotels