15 februarie 2013

Platforma de promovare Share2Win.ro

La inceput, mi s-a parut o idee cat de cat inspirata, avand in vedere ca aveam blogul pe care scriam articolele, dar nu aveam si traficul dorit, adica vizitatorii sau cititorii, cei pentru care exista blogul si pentru care are un scop. Am incercat tot felul de variante, de la
lipirea unor afise publicitare la metrou si in scarile de bloc(unde bineinteles ca nu au rezistat, datorita bunavointei unora dintre compatriotii mei) pana la schimbul de trafic oferit de unele site-uri cu trafic ridicat sau afisarea unor linkuri, bannere reciproce. Nu prea a functionat nici varianta asta si am continuat sa tot caut solutii, pana am dat de site-ul asta: www.share2win.ro,  un fel de platforma de promovare online care foloseste mai multe metode, printre care programe de afiliere, credite obtinute in urma surfing-ului, adica puncte pe care utilizatorul le primeste in cont dupa ce viziteaza pret de cateva minute mai multe site-uri incrise in acelasi sistem sau in aceeasi platforma de promovare Share2Win etc. Ti se mai pun la dispozitie cateva variante de promovare, printre care adunarea de like-uri pe retele de socializare ca Facebook si Twitter, adunarea punctelor prin postarea unor filmulete pe Youtube referitoare la site-urile pe care vrei sa le promovezi. Mie cel putin mi s-a parut cat de cat ok, mai ales ca poti creste notorietatea site-ului, blogului, forumului si cred ca este ideal pentru cei care vor sa isi dezvolte o afacere online si sa atraga clienti.
Sistemul are o baza care se axeaza mai mult pe afiliere si publicitare propriu-zisa, mai ales prin optimizarea SEO, cumparand un pachet VIP la care utilizatorul inscris in sistem are foarte beneficii, alegand sa isi promoveze site-ul sau site-urile diferit fata de un utilizator care are cont normal.In ce consta mai exact promovarea asta? Pai sa o luam de la inceput. Tu iti faci cont pe Share2Win.ro, apoi confirmi contul printr-un link de verificare trimis pe mail. Dupa verificarea contului, pe site iti apare un panou de control unde ai acces si unde, pentru prima oara de la accesare, trebuie sa introduci adresa paginii de la blogul, forumul sau pagina ta personala de Internet, pentru a fi adaugata in sistem si pentru a castiga credite. Ce reprezinta creditele? Sunt puncte acumulate de utilizator pe care le poate ceda in favoarea unui numar de vizite al celorlalti utilizatori de pe Share2win pe site-ul tau. E practic ceva de genu: "imi dai, iti dau". Un fel de piata virtuala, unde tu cumperi la propriu persoana care sa viziteze pagina forumului/blogului pe care il detii. Vorbeam ceva mai sus de retelele de socializare, gen Youtube, Facebook, Twitter, Google+ , LinkedIn sau Pinterest si cum influenteaza ele traficul. Pai pe principiul distributiei sau a multiplicarii prin retelele de socializare se bazeaza si platforma Share2Win. Daca cineva ti-a vizitat site-ul despre care a aflat de pe Facebook, se poate ca acea persoana sa distribuie mai departe adresa catre site-ul tau, recomandand un articol care i s-a parut interesant, un videoclip, o imagine amuzanta etc.
Nu e foarte greu de utilizat sistemul Share2Win.ro, tinand cont ca are o interfata accesibila. Daca intelegi de la inceput cum functioneaza lantul de promovare, poti ajunge sa ai un page rank cat de cat decent si o pozitionare principala in motoarele de cautare.
Share2win.ro
P.S: Cei care sunt interesati, pot sa dea direct click pe cuvintele colorate cu galben sau pe banner(imaginea de sus). Va creati contul si urmati pasii.
Bafta cu promovarea la ceea ce doriti.