02 martie 2013

123Flori...o alternativa naturala

Fara sa mai batem moneda pe un subiect deja prezentat anterior, 123Flori.ro este un alt magazin online de unde noi, domnii, putem comanda pentru doamne, flori.Ca sa ne aratam respectul si admiratia, chiar daca unii dintre noi se uita mai intai la buget si apoi se gandesc la
gest. Ceea ce nu am spus la inceputul fiecarui articol, fiecare face ce doreste, nu oblig pe nimeni sa faca nimic, e doar cu titlu de prezentare, priviti articolele ca pe o sugestie, pentru a va fi mai usor sa gasiti ce doriti. Un fel de catalog digital, sau indrumar in spatiul web, daca nu stiti ce anume sa cumparati sau cautati ceva ce nu gasiti.
123Flori.ro nu are nimic in plus fata de magazinul de flori prezentat intr-un alt articol, totul difera la capitolul imagine, site-ul oferind doar in Bucuresti livrare gratuita, dar nu stiu daca serviciul de transport se extinde si in alte orase.
Comanda se onoreaza extrem de repede, intr-un interval de 2 pana la 4 ore de la confirmarea/finalizarea platii. Singura deosebire majora este ca 123Flori.ro se bucura de aportul investitorilor straini.

123Flori.ro

123Flori.ro

123Flori.ro

Si acum cateva oferte: