23 martie 2013

Afilierea in sistemul 2parale

Prima si cea mai mare retea de marketing afiliat din Romania si Bulgaria, cu peste 240 de avertiseri, cei care isi expun oferta, si peste 18000 de afiliati, 2parale s-a impus rapid in domeniul marketing-ului prin afiliere. Aceasta s-a datorat in special brandurilor cu care colaboreaza 2parale si in special a platformei de
utilizare atat pentru advertiseri cat si pentru afiliati.
2Parale.roCe inseamna marketing afiliat? Multi dintre cei care nu cunosc termenul sau nu sunt interesati nu stiu ca presupune prezentarea ofertei de catre un brand si promovarea de catre un afiliat, sau un partener, colaborator, ii putem spune si asa, in schimbul unui vanzari generate de catre afiliat. Advertiserul nu face decat sa proceseze comanda, sa incaseze banii si sa plateasca un comision cu o valoare mica, medie sau medie afiliatului care a dat o mana de ajutor in vanzarea produsului. De fapt brandul e cel care vinde produsul iar afiliatul este considerat o terta parte, care depune un efort pentru a castiga de pe urma advertiserului.

Pot afirma cu incredere ca este o modalitate de a suplimenta venitul celor care detin un site, un forum, un blog si stiu sa promoveze anumite categorii si produse. Cred ca se poate realiza un venit substantial, in conditiile in care cererea este mare, iar oferta pe masura.
Pe ce trebuie sa se concentreze afiliatul 2parale? In primul rand pe ofertele din domeniul de activitate al afacerii pe care o promoveaza online. Ca sa intelegem mai bine, voi da un exemplu: sa spunem ca afiliatul detine un site cu produse naturiste: ceaiuri, medicamente din plante, produse 100% naturale pentru sanatatea corpului. Atunci ar trebui sa se concentreze pe promovarea magazinelor din 2parale care au un profil corespunzator acestor produse si servicii.
Afilierea prin sisteme complexe, gen 2parale sau altele, reprezinta o metoda eficienta si sigura de a castiga bani online. Desigur ca aceasta activitate de marketing afiliat presupune si foarte multa munca, dar ca sa obtii ceva in viata trebuie sa te zbati, sa muncesti, sa depui un mic efort ca sa ai realizari. Nu sunt de acord cu cei care prefera metode de a produce bani online din site-uri gen PTC, PPC, site-uri care te platesc sa citesti e-mailuri, sisteme MLM(multi-level marketing sau networking market) si alte prostii aparute pur si simplu din dorinta celor care le-au inventat de a se imbogati de pe urma fraierilor. Din proprie experienta, pot sa spun ca le-am incercat pe toate, dar nici una nu parea sa dea roade, asa ca devenisem la un moment dat sceptic cu privire la metodele cautate pe internet de mii de oameni de a castiga bani online.
Pana in momentul in care am descoperit sistemul de afiliere 2parale, pe care il sustin, chiar daca la inceput am fost impotriva din cauza faptului ca nu vedeam rezultatele imediat. Ii incurajez si pe cei care sunt PFA, persoane fizice, IMM-uri sa se inscrie in retea, deoarece nu au nimic de pierdut, ba mai mult, au numai de castigat, daca profita de ofertele pe care 2parale pe face afiliatilor si advertiserilor. Pentru cei din urma, intrarea in sistemul de marketing afiliat ar insemna o crestere a vanzarilor, a numarului de clienti si a mediatizarii brandului in nisa pentru care a fost conceput iar pentru afiliat o modalitate de a castiga, cu un efort sustinut, bani din promovarea produselor si serviciilor in mediul online.
Pe Internet, parca totul e mai simplu in vanzari. Comenzile on-line sunt mult mai lejere, fara stres, fara batai de cap atat din partea comerciantului cat si din partea cumparatorului.
Asta isi propune 2parale sa creeze, un sistem eficient la nivel national, si poate international, de distributie si promovare. In sistemul de afiliere, relatia dintre advertiser si afiliat este foarte stransa, o relatie de tip simbiot, nici unul nu poate exista fara celalalt. Si aici se pune  mare accent pe intermediere in vanzari, cu un cost mic pot fi generate profituri uriase pentru brand-uri mici, mai putin cunoscute, sau pentru brand-urile actuale, foarte populare in randul clientilor.
Platforma este usor de utilizat prin intermediul unui cont cu nume de utilizator si parola, la care se pot face modificari in functie de profil. Desigur exista foarte multe campanii la care afiliatul poate aplica. In cazul advertiserului, acesta are de ales intre pachete de oferte si promotii, set-up si training, precum si acces la sute de site-uri ale afiliatilor. Desigur, activitatea fiecarui membru este monitorizata si contorizata, pentru a nu avea parte de erori sau neplaceri.Exista cateva reguli de respectat de catre toti utilizatorii acceptati in sistem, iar anumite campanii promovate au termene si conditii impuse afiliatilor. De asemenea, site-urile afiliatilor inscrisi trebuie sa respecte conditii de normalitate, buna functionare si decenta.
Generarea vanzarilor prin afiliere este un proces nu foarte costisitor, cu rezultate vizibile inca din prima luna iar generarea comisioanelor nu face exceptie de la regula, exceptand partea in care afiliatii trebuie sa munceasca mai mult decat advertiserii pentru a castiga bani, interesul fiind colectiv.
Nu e dificil de inteles sistemul, chiar si cei care au buticuri sau magazine foarte mici se pot inscrie in sistemul 2parale pentru a face cunoscut brandul si oferta, cu conditia ca afacerea sa fie reprezentata in mediul online de un site-uri cu titlu si caracter reprezentativ.


2Parale.ro

Ca sa inteleaga tot omul despre ce e vorba in sistemul asta de afiliere, sunt puse la dispozitie o gramada de tutoriale si indrumare online, videoclipuri si sfaturi, experiente impartasite de catre cei care au cunoscut succesul si il pot garanta celor care sunt la inceput de drum. Pentru a intelege conceptul, va rog sa urmariti videoclipul de mai jos.