07 martie 2013

Ai nevoie de bani? Imprumut rapid si sigur de la Provident

Provident Romania este o institutie financiara nebancara, inregistrata in Registrul General al Bancii Nationale a Romaniei si specializata in acordarea de imprumuturi de valoare mica, pe termen scurt. Provident este singura institutie financiara din Romania care ofera imprumuturi la domiciliu, prin intermediul unui serviciu suplimentar, oferit contra cost. Clientii pot primi banii
intr-un interval de 48 de ore de la solicitare, la domiciliul personal, iar ratele sunt platite tot din aceeasi locatie, comfortul propriei locuinte.

Provident acordă împrumuturi în majoritatea judeţelor ţării, singurele județe neacoperite fiind Tulcea, Caraș Severin, Sălaj si Bistrița-Năsăud. Pentru a primi un împrumut un solicitant trebuie să aibă între 21 şi 69 de ani, să locuiască într-o zonă în care Provident acordă împrumuturi, să aibă un venit demonstrabil şi domiciliul stabil.
Serviciul de imprumut Provident se caracterizeaza prin rapiditate(banii sunt oferiti in maxim 48 de ore), simplitate(sunt necesare doar doua acte), rate fixe(clientul cunoaste de la inceput costurile imprumutului) si comoditate.

Provident Romania - Premium

Provident Romania - Premium