03 martie 2013

Ce tip de ochelari ne trebuie si de unde ii cumparam

E inevitabil sa nu intalnesc pe strada foarte multi oameni care poarta ochelari, deoarece mai mult de 45% din populatia tarii e purtatoare de ochelari de vedere medicali, mai rar sunt cei care poarta ochelari pentru aspectul cosmetic. Carui fapt se datoreaza aceste defecte de vedere, din ce in ce mai raspandite si cu o foarte mare amploare de la o zi la alta? Exista mai multe cauze, pe primul loc fiind caracterul ereditar
sau genetic al miopiei si hipermetropiei, care sunt cele mai raspandite defecte de vedere. Din punct de vedere optic, aceste anomalii se numesc vicii de refractie. Un factor il poate constitui varsta, daca vorbim de patologia oculara, un alt factor si foarte des intalnit il reprezinta accidentele de munca, poluarea etc.
Factorii sunt diversi, important e sa ne facem fiecare cate un control oftalmologic si in functie de rezultat vom sti la ce sa ne asteptam, mai ales ca ochelarii nu sunt o rusine, deoarece foarte multi dintre cei cu defecte oculare aleg sa poarte lentile de contact, dar ochelarii clasici sunt cei mai sanatosi si mai potriviti.Daca alegem sa mergem la o consultatie la un cabinet de oftalmologie, putem avea surpriza ca avem un defect nativ al vederii, deoarece toti avem cate un + - 0.25 sau 0.5. Aceasta anomalie se datoreaza structurii imperfecte a globului ocular, dar nu e cazul sa ne alarmam. Totusi, consultatia va stabili daca este nevoie de ochelari pentru corectie sau nu. Ne ducem cu reteta frumos la orice magazin de optica medicala, inmanam reteta si gata, in cateva zile, avem ochelarii.
Eu vreau sa vin in ajutorul celor care nu stiu de unde sa inceapa sa isi cumpere niste ochelari, si propun niste variante, alternative la magazinele clasice, gen OptiBlu, OptiMed, OptiNova etc.

DrLentila este o optica online infiintata in 2009, cu o gama larga de produse si modele ce au aprobarea Ministerului Sanatatii: Bausch&Lomb, CIBA Vision, Cooper Vision, Johnson&Johnson, Sauflon. De asemenea, DrLentila are si ochelari de soare, cu aspect placut, modern, potrivit tinerilor, de la cei mai renumiti designeri: Prada, Dolce&Gabbana, Bvlgari, Armani, Cavalli.Gama de produse pe care o detine magazinul online este diversificata si consta in lentile de contact medicale, colorate, solutii pentru intretinerea lentilelor, precum si accesorii pentru acestea.


DrLentila.ro

DrLentila.ro

Cateva dintre produsele pe care le puteti gasi in magazin, daca va plac: