29 martie 2013

Domenii mai ieftine de la GoDaddy

GoDaddy este cel mai mare furnizor de domenii web si servicii online din punct de vedere global. La Godaddy gasesti cele mai bune domenii pentru viitorul tau site si viitoare ta afacere la cele mai bune preturi, deoarece se gasesc in permanenta oferte si promotii.

Put your business on the Web for a buck a month!
Desigur ca oricine isi poate inregistra un domeniu, care consta intr-un link, o posibila adresa catre pagina de web a fiecarei persoane. Dar acest domeniu se plateste, este un serviciu contra-cost gazduit intr-o baza de date. Domeniul poate avea o extensie aleatorie, regionala(specifica fiecarei tari sau zone) sau globala, o extensie universala aplicabila tuturor site-urilor de profil. Sa presupunem ca vrem sa inregistram, iau un exemplu, sosetealbe.com. Ne ducem frumos pe Godaddy si alegem numele site-ului si extensia .com la final. Pana la urma vom plati un pret destul de mic comparabil cu ceea ce ne vinde ROTLD sau orice alt furnizor de servicii de Internet din tarisoara asta a noastra, numita Romania. Sunt de exemplu oferte micro pe GoDaddy in care iti poti achizitiona cu 2 dolari+TVA un domeniu .com valabil timp de 1 an. Suna bine, dar probabil va intrebati de ce sunt preturile atat de mici? Pentru ca este furnizor global, care dispune de multe servicii pentru domenii online, inclusiv gazduire de pagini si spatii web, deci si clientela este pe masura, din moment ce sumele platite sunt infime.


It's a BIG Deal! $1.69* .COM from GoDaddy.com!

Godaddy dispune si de o platforma sigura si performanta in care clientul, dupa ce isi creeaza un cont cu date reale. Am spus date reale, ca sa se pastreze relatia de incredere intre companie si client. Din aceasta platforma de acces, utilizatorul are acces total la domeniile inregistrate, poate transfera, muta, sterge domenii, le poate schimba numele de server, platformele de gazduire si multe altele, dar cel mai important poate crea un site, printr-un serviciu de asistenta numit Website Builder, de la zero. Destul de interesant, tinand cont ca dupa inregistrarea domeniului acest lucru este gratuit.

Go Daddy Featured Offer: 33% off  New Products at GoDaddy.com! Expires 4/2/13.

Ce am uitat sa mentionez, din platforma utilizatorul are acces la metodele de plata ale domeniului, respectiv Paypal si clasicul card, insa noi metode vor fi implementate in viitor pentru a facilita tranzactia si inregistrarea extrem de rapida, de ordinul secundelor a numelui si domeniului ales.
Platforma de acces la domenii ofera o gama larga de posibilitati, dar si securitate si stabilitate, modificarile efectuate de clienti actualizandu-se foarte repede.
Promotii, reduceri si oferte pentru domenii ieftine sunt disponibile mai tot timpul, dar se schimba constant si mai mult ca sigur, reducerile vechi sunt inlocuite de cele noi. De exemplu la oferta $5.99 .Com! clientul are posibilitatea sa achizitioneze un domeniu fara gazduire si fara uneltele ajutatoare pentru administrarea platformei alese pentru a rula pagina web la numai 6 dolari. Insa oferta Go Daddy $7.99 .com Sale! presupune cateva servicii bonus, pe langa cele standard, incluse in acest pret. De asemenea, foarte important de retinut, Godaddy ofera si inregistrarea unor extensii de domeniu pentru variantele mobile sau diverse categorii de interese ale unui website.
O afacere mai mult si o investitie minima pentru dezvoltarea afacerii personale prin intermediul mediului online, desi foarte multi spun ca GoDaddy nu este cel mai profesionist furnizor de domenii, insa parerile sunt  impartite.
La GoDaddy, in platforma exista foarte multe optiuni de a sterge si muta domeniul, precum si de a transfera un domeniu unei alte persoane sau de a reinnoi intr-un interval de cateva milisecunde. 
Pe langa multiplele variante de contact si asistenta in caz de necesitate, furnizorul de domenii dispune si de pe foarte multe articole si prezentari in scopul de a ajuta pe cat posibil utilizatorii sa se obisnuiasca cu instrumentele disponibile in platforma de administrare a domeniilor web.
Posibilitatea de a recomanda unor prieteni serviciile oferite de GoDaddy sunt  mai mult o strategie de marketing, conceputa sa promoveze continuu afacerea, dar exista si o parte mai placuta a acestui sistem de publicitate. Cei care sunt clienti noi, dar si clientii vechi au posibilitatea de a primi vouchere si oferte de discount la pachetele de servicii disponibile.
Exista posibilitatea, nu stiu in mod sigur, ca domeniile sa poata fi cumparate sau vandute, nu doar transfera sau mutate la un alt furnizor.
Pe scurt, servicii complete si un inceput excelent pentru promovare online. Traficul va veni garantat!