16 martie 2013

EzBill, aplicatie de facturare online

   O aplicaţie prietenoasă de facturare online, cu o interfaţă simplă, utilizare rapidă si un flux intuitiv. Se numeşte EzBill si este o aplicaţie web, destinată unei afaceri personale, dar poate fi utilizată într-un spectru larg, de IMM-uri sau corporaţii. Mergând dincolo de emiterea unor documente de plată, cum ar fi
chitanţe sau facturi, EzBill este o aplicaţie utilă pentru gestionarea acestor documente, oferind rapoarte utile necesare conducerii unei afaceri.
EzBill   Serviciul poate fi utilizat gratuit pentru a testa toate opţiunile şi caracteristicile disponibile, înainte de a opta pentru un abonament complet. În cazul în care nevoile de facturare sunt reduse, clientul beneficiază de un cont gratuit pe viaţă.
   EzBill se adresează antreprenorilor, PFA-urilor, microîntreprinderilor şi IMM-urilor.

Ce poate face practic aplicaţia online? Prin intermediul unui cont pe pagina EzBill, clientul are acces la toate posibilităţile de administrare a documentelor fiscale, de orice tip, fără bătăi de cap, rapid, eficient. În plus, există şi o soluţie de verificare a activităţii de facturare.

EzBill