02 martie 2013

Florile, un cadou frumos si special

De vreme ce exista contextul acesta al ocaziilor si evenimentelor unice si speciale alaturi de cei dragi, toti vrem sa facem un gest unic, memorabil pentru persoana/persoanele apropiate noua. Nu mai conteaza ca e vorba de iubita, colega de scoala, facultate sau servici, mama, sotie, trebuie sa tinem cont ca
nu doar de 1 si 8 martie putem oferi un buchet de flori pentru a ne exprima afectiunea.Putem oferi o floare fara sa avem pretextul unei zile dedicate unui eveniment. Putem oferi flori cu ocazia unei zile de nastere a mamei sau sotiei sau putem sa dam o floare, asa, pur si simplu...ca un gest frumos.
Daca ne-am saturat sa cumparam flori, in graba, de la orice florareasa din coltul strazii, cu tenul colorat si cu multe inele pe degete, avem si solutii online, care se prezinta chiar mai bine decat o florarie reala.


Floria.ro

Se numeste Floria.ro si nu este decat o florarie virtuala, este un magazin online, specializat in vanzarea buchetelor de flori personalizate si ornate sub diverse forme, modele. Totul tine de aspect, iar aspectul face toti banii daca vrem sa facem o surpriza, sa spunem...sotiei
Floria ofera preturi foarte bune, diversitate si flexibilitate. De asemenea, Floria.ro livreaza in maxim 2 ore in peste 40 de orase din tara, si ofera si transport gratuit, domnilor !

Floria.ro

Magazinul trimite prin e-mail fiecarui client o poza reala cu buchetul, super tare! , astfel incat clientul sa stie exact daca ce a vazut pe site si ce a comandat de fapt ajunge la destinatie sau la persoana dorita. E un fel de garantie si inspira incredere.
Site-ul dispune si de Aplicatia de Facebook Floria.ro, prin care se poate intelege mai usor cum functioneaza site-ul si se poate comanda rapid, prin metodele puse la dispozitie, in cazul in care site-ul pare greu de folosit.
Floria.ro

Floria.ro

Aveti mai jos cateva dintre ofertele pe care le puteti vizualiza direct pe site, printr-un simplu click pe fiecare oferta, ca sa va faceti o idee despre ce vi s-ar putea oferi si ce puteti avea de fapt.
Sunt cateva buchete spectaculoase, in functie de buget, care va spun, din proprie experienta, merita toti banii pentru mama sau sotie, ceva ce le-ar putea impresiona cu adevarat.
Dupa cum puteti vedea, titlurile sunt sugestive si reiese ca ar putea deveni un cadou de neuitat pentru o femeie, dar si o dovada a romantismului masculin. Cavalerismul a murit, dar sa speram ca mai putem fi romantici.