17 martie 2013

O viaţă sănătoasă cu alimente bio

Mulţi dintre noi ne întrebăm: mâncăm natural sau nu? De vină cred că sunt fast food-urile şi pizzeriile, în general mâncarea gătită rapid, cu ingrediente chimice şi/sau într-un mod chimic. Nici fructele şi legumele de la piaţă nu mai par atât de naturale şi nici nu am putea să băgăm mâna în foc că roşia sau mărul cumpărat de la
tarabă e crescut într-un mod cât se poate de normal. Responsabilă pentru acest fapt este chiar societatea din ce în ce mai artificială, cu oameni din ce în ce mai bolnavi din cauza stilulului de viaţă nesănătos, a stresului şi a unei alimentaţii neadecvate.
BioportalSoluţia de viitor ar putea fi produsele bio, experţii ne asigură că sunt aceleaşi fructe şi legume pe care le găsim în grădina de la ţară, direct de la mama natură, fără conservanţi, aditivi, îngrăşăminte, alte substanţe nocive pentru organism. Pare a fi ceva promiţător, însă raportul de preţ dintre alimentele existente şi cele bio ne fac să ne gândim de 2 ori înainte de a alege ce e mai bine pentru sănătate. Şi e foarte corect, luăm cazul românului  de rând care nu îşi permite să plătească dublu pentru un kilogram de cartofi bio.
BioportalO alternativă de compromis este să mâncăm sănătos, dar cu aceeaşi bani,iar puterea de cumpărare să fie egală pentru toată lumea.
Prima băcănie online care comercializează produse bio pe comandă disponibilă doar pe site este BioPortal. Pe lângă produsele bio, BioPortal oferă şi o gamă largă de produse tradiţionale, printre care enumerăm brânzeturi naturale, produse din carne proaspătă, produse de panificaţie, gemuri şi dulceţuri, compoturi naturale, fructe şi cereale, conserve de legume etc.
Magazinul dispune de produse de la producători certificaţi, care sunt selecţionaţi după două criterii: certificatul de calitate şi ingredientele naturale folosite. BioPortal dispune şi de oferte, promoţii la produsele cele mai bine vândute.
Bioportal acoperă un set complet de produse: mezeluri, brânzeturi, produse din cereale, pâine şi prăjituri preparate în casă, diverse sortimente de gem şi dulceaţă, sucuri naturale şi compoturi, produse din peşte, legume conservate.
De asemenea, BioPortal este şi un magazin mobil ce poate fi găsit la târguri de profil, cum ar fi Muzeul Ţăranului Român şi oferă potenţialilor clienţi ocazia să deguste produsele înainte să le achiziţioneze.