03 martie 2013

Optica si ochelari partea a II-a

Desigur ca exista foarte multa lume care refuza sa poarte ochelari de vedere datorita senzatiei neplacute, a disconfortului si a aspectului inestetic. Foarte gresit, pentru ca stiu, din proprie experienta, ca purtator de ochelari, ca orice defect de vedere necorectat la timpul sau va avea consecinte asupra vederii mai tarziu.
Am vazut si oameni care aleg sa isi cumpere ochelari, de la coltu strazii, chiar ne-a fost demonstrat acest lucru printr-un reportaj TV, de la indivizi care stau intr-o zona a pietei si se prefac a fi comercianti cinstiti, chiar garanteaza pentru siguranta si calitatea produsului lor, doar ei stiu ce vand.
Vreau sa va spun ca eu va recomand tot felul de produse atestate, verificate si certificate din punct de vedere sanitar, comercial si legal, deoarece ambulantii de pe strada nu reprezinta decat un pericol pentru cumparatori, obiectele pe care acestia le vand nefiind supuse unui proces de verificare conform normelor legale. Intr-o propozitie, acestia nu sunt decat sarlatani care va fura banii, deoarece stiu ca omul, in general, avand buget redus, este multumit in sinea lui daca da un pret mic pe un produs ieftin, care face atat cat costa.

Ochelari mai puteti gasi si pe magazinul online Optiplaza. Site-ul are de oferit ochelari de vedere, ochelari de soare, lentile de contact de la branduri ca: RayBan, Polaroid, Richmond sau Converse. Spre deosebire de magazinul de optica prezentat intr-un alt articol, Optiplaza poate sa ofere reduceri substantiale, ceea ce inseamna un plus pentru economia clientului.


optiplaza.ro

optiplaza.ro

optiplaza.ro