02 martie 2013

Sentimente.ro, dating online sau o posibila relatie reala?

De cele mai multe ori, ni s-a intamplat sa alergam dupa perechea potrivita chiar daca nu stiam exact ce profil cautam. In functie de personalitate, caracter, aspect fizic, dar si calitati morale ni s-a intamplat tuturor sa citim in ziar anunturi de genul : "Femeie, caut barbat" sau "Barbat, caut femeie". Probabil ca cei care sunt singuri au incercat
si varianta site-urilor de matrimoniale, pentru a-si gasi jumatatea.
Mare atentie, prin acest articol, nu ma adresez celor care au deja parteneri de viata si vor doar un simplu altceva. Nu incurajez si nu promovez in nici un fel adulterul, ci il discriminez inca de la primele aparitii.
Am vrut sa devin, pur si simplu, un intermediar pentru cei care sunt singuri, si in functie de varsta, sex, informatii fizice si morale, decid sa isi gaseasca un partener virtual cu care sa comunice, si, posibil, sa aiba o relatie reala. 
M-am gandit, in primul rand la site-ul Sentimente.ro, cel mai mare si cel mai serios site de dating online, adica matrimoniale cum este cunoscut celor care isi petrec timpul facand astfel de activitati. Aveti grija, Sentimente.ro nu incurajeaza in nici un fel si respinge sexualitatea agresiva, comportamente sexuale deviate, orice fel de pornografie sau tratamente inumane, limbaj indecent, ura rasiala etc. Daca aveti de gand sa faceti asa ceva, veti fi exclusi definitiv din sistem si se vor lua masuri legale dure si ulterioare impotriva voastra.
Sentimente.ro este cel mai mare site de dating din Romania, cel mai serios si cel mai de incredere cand vine vorba de relatii cu un partener care se afla in spatele calculatorului, pentru a-ti gasi perechea potrivita in functie de compatibilitate. Pentru a folosi serviciul trebuie sa ai varsta minima de 18 ani si sa iti creezi un cont pe care il vei utiliza ulterior pentru a interactiona si conversa cu ceilalti membri.

Sentimente.ro


Pe Sentimente.ro exista un abonament lunar ce trebuie platit pentru a asigura seriozitatea si loialitatea clientului fata de serviciul folosit si pentru a imbunatati calitatea acestui site de matrimoniale, dar si pentru a pastra un prag de decenta si intimitate pentru fiecare membru in parte.
Mai jos aveti un set de bannere pentru a va facilita accesul la site. Va rog sa le utilizati.
Sentimente.ro

Sper ca cei interesati sa utilizeze site-ul Sentimente asa cum ar fi normal sa o faca, adica sa respecte regulile, sa aiba un comportament si un limbaj decent, sa nu aiba nici un fel de interes sau intentie negativa si sa ii respecte pe ceilalti membru. De asemenea as vrea ca cei ce au deja o relatie cu un partener/partenera sa nu foloseasca site-ul in scop abuziv sau pentru a provoca conflicte/suferinta/urmari fizice sau psihice grave.


Sentimente.ro