10 martie 2013

Un mod distractiv de a pierde timpul: Remi online

   Cu toţii ştim că jocurile de societate, precum şahul, tablelele, domino, remi, la mare căutare printre pasionaţi, au făcut pasul către modernizare, iar variantele electronice sau online ale acestor jocuri sunt
de toată aprecierea.
   La şah nu voi face referire, pentru că e un joc la care pierzi foarte mult timp şi necesită foarte multă logică, dar tablelele şi remi au devenit pentru jucătorii fideli ai acestor jocuri un mod de a interacţiona şi de a crea un spaţiu în care divertismentul face ca timpul să treacă mult mai repede.
   Nu ştiu cum se joacă remi, însă am gasit câteva chestii foarte interesante despre acest joc, am înţeles că acum se pot juca pe diverse platforme şi poate fi instalat direct pe calculatorul propriu, printr-un soft oferit de site-ul unde alegi să îţi creezi contul, apoi intri cu acele date în platformă şi îţi etalezi măiestria alături de alţi participanţi. Conexiunea la Internet este absolut necesară, evident.
   Un astfel de site-platformă de remi online este chiar RemiRoyal, de altfel un program internaţional, cu o interfaţă disponibilă în mai multe limbi, printre care şi română, unde jucatorii pot găsi cele mai bune jocuri de remi, cu diverse variante: Remi 500, Remi Traditiona, Oklahoma gin, Remi 40, Remi 51, Gin.
 În această platformă RemiRoyal, jucătorii înscrişi pot juca remi gratuit sau pe bani, folosind toate variantele de remi disponibile.
Jocurile se pot juca folosind atât piesele, cât şi cărţile de joc. Modul de joc este disponibil astfel: unu contra unu, jucător versus jucător, sau participare la turnee. Turneele pot fi cu taxă sau cu intrare gratuită, jucătorul având posibilitatea de a câştiga bani dacă se clasează pe unul dintre locurile premiante.
  Jocul de remi online parcă sună mai bine şi mai promiţător decât păcănelele şi alte prostii, aici mă refer strict la faptul că joci din confortul propriei case, fără stres, fără să fii obligat să dai bani, stând pur şi simplu în faţa calculatorului sau a laptop-ului. Dacă aş înţelege mecanismul de joc,  aş participa şi eu, mai ales că la această platformă RemiRoyal, puteţi lua startul de joc cu 5 $ oferiţi ca bonus în contul fiecărui participant.
Aţi auzit bine, un motiv în plus să vă încercaţi norocul. Pentru a primi cei 5 dolari, va trebui să descărcaţi softul de joc şi să completaţi formularul aferent.

Pentru a afla cum se joacă vă rog să urmăriţi clipul video de mai jos şi să apăsaţi butoanele de pe ecran folosind mouse-ul, atunci când vi se cere acest lucru.Puteţi consulta oferta completă prin vizualizarea următoarelor tipuri de oferte: 


1826-468x60-euro-ro