07 iunie 2013

Prestigio MultiPad 8.0 ProDuo

Tableta Prestigio Multipad 8.0 ProDuo este prima tableta creata de cei de la Prestigio care dispune de un ecran de 8 inch, cu tehnologie de procesare Dual Core, ceea ce inseamna ca va procesa informatia de 2 ori mai repede, permitand utilizatorului rularea de aplicatii si servicii multimedia simultane.
Performanta este mult mai buna, asigurand in acelasi timp si optimizarea consumului de energie. Tableta este capabila sa ruleze videoclipuri in format HD si jocuri 3D, datorita ecranului de 8 inch, cu o rezolutie maxima de 1024x768 pixeli si 16 milioane de culori.
Am mentionat mai sus o performanta imbunatatita in procesul de redare a functiilor. Acest lucru se datoreaza procesorului Dual Core, de tip ARM Cortex A9, de 1.5 GHz. Memoria RAM, pentru rularea softului, este de 1 GB, tip DDR3, mai mult decat suficient pentru rularea simultana a 3-4 aplicatii cu un consum mediu de memorie virtuala.
Capacitatea de stocare interna printr-o memorie flash de 8 GB este suficienta pentru orice utilizator al tabletei, care provine din medii diferite de activitate. Dar daca acest lucru se dovedeste nesatisfacator, clientul are posibilitatea sa extinda capacitatea de stocare a  informatiilor printr-un card de memorie externa de tip microSD, cu pana la 32 GB.
Prestigio MultiPad 8.0 ProDuo are incorporata o camera frontala de 0.3 MP(megapixeli), cu rol foto/video, dar asigura o calitate a imaginii destul de slaba. Tocmai acesta este motivul pentru care exista aparate foto. 
Sunetul este dat de doua difuzoare, adica stereo, un microfon incorporat, precum si suport pentru casti.
Conexiunea, transferul de date si accesul la Internet sunt asigurate de conectivitate wireless, pe toate cele 3 frecvente b/g/n, dar in ceea ce priveste conectivitatea si transferul de fisiere nu exista tehnologii Bluetooth si pachete de date mobile 3G, deoarece tableta nu are incorporate aceste 2 functii importante.
Conexiunea prin cablu de date si schimb de informatii intre tableta si PC este dat de un port microUSB. Tableta mai are in componenta si o intrare mini HDMI.
Acumulatorul(incarcatorul) este Litiu-Ion, cu o capacitate de 4700 mAh. Autonomia bateriei este de 120 de ore in stand-by(fara utilizare!) si de 5 ore pentru redare video sau aplicatii, respectiv 30 de ore pentru redare exclusiva fisiere audio.
Dimensiunile tabletei sunt 203x153x11 mm, iar greutatea de 0.490 kg. Culoarea disponibila pentru acest produs este negru.

Garantie: 24 de luni.

Click aici sa vezi pretul