07 iunie 2013

Sistem de navigatie Prestigio GeoVision 4050

Daca vreti sa plecati intr-o excursie, calatorie de afaceri, minivacanta in strainatate sau chiar pe teritoriul tarii de resedinta, un sistem de navigatie foarte bun ar fi tocmai perfect, pentru siguranta si timp economisit.
Un astfel de sistem de navigatie este Prestigio GeoVision 4050 , cu un design placut si cu o interfata software  simpla si usor de folosit.
Prestigio GeoVision este un navigator GPS, cu ecran tactil(touchscreen) de 4.3 inch, dar in acelasi timp este si un player multimedia. Asadar sunt combinate mai multe functii pentru a-l face cat mai atractiv si interesant de utilizat. Astfel ca, in timpul navigarii pe harta/hartile electronice, utilizatorul poate asculta muzica, viziona filme sau citi carti in format digital.
Prestigio GeoVision 4050 dispune de un procesor Mstar ARM 9, cu o frecventa de 500 MHz, ceea ce il face ideal pentru vizualizare poze sau ascultare muzica.
Sistemul de operare al navigatorului este MICROSOFT Windows Mobile versiunea 6.0.
Memoria RAM este de 128 MB, iar capacitatea de stocare interna este de 4 GB. Dar poate fi extinsa prin slotul pentru memorie externa, cu un card microSD de pana la 8 GB.
Sistemul de harti pentru navigare si coordonate GPS acopera toata suprafata continentului european, fara exceptie.Navigatorul vine la pachet cu un microUSB, obligatoriu, pentru transfer fisiere, sau instalare baza de date pentru sistemul de harti.
Ecranul este tactil, de tip TFT, cu o diagonala de 4.3 inch si o rezolutie maxima de 480x272 pixeli.
Dimensiunile sale sunt 122x78x12.9 si greutatea de 164 grame.
Acumulatorul este Litiu-Ion, cu o capacitate de 950 mAh.

Click aici sa vezi pret