08 iunie 2013

Tableta Serioux S800TAB

Tableta Serioux S800TAB beneficiaza de cel mai mic pret de pe piata, dar acest model nu este cu nimic mai prejos decat restul tabletelor de la producatorii concurenti.
Modelul acesta dispune de un procesor ARM Cortex A8, cu o frecventa de procesare de 1.2 GHz si o memorie RAM, DDR3, de 512 MB. 
Capacitatea de stocare interna a tabletei este de 8 GB, dar la fel ca la toate tabletele, aceasta memorie de stocare interna a fisierelor poate fi extinsa printr-un card de memorie microSD.
In ceea ce priveste ecranul, acesta are o diagonala de 8 inch, o rezolutie maxima de 800x600 pixeli, ideala pentru vizualizarea continutului video, in special a filmelor.
Tipul ecranului este LCD-TFT, cu o redare a imaginii asigurata de o placa video integrata, care foloseste o parte din memoria RAM pentru procesarea grafica.
Camera foto/video este situata frontal si are o rezolutie de 0.3 MP. Inca o data, majoritatea tabletelor existente pe piata ne demonstreaza ca aspectul legat de captura imagine/video nu este tocmai punctul forte, calitatea inregistrarii fiind extrem de slaba.
Reteaua WI-FI incorporata este disponibila pe toate cele 3 mari frecvente: b/g/n.
Conectivitatea este asigurata doar de prezenta unui cablu de transfer de date microUSB, pentru a oferi schimbul de informatii intre tableta si PC/laptop.
Legat de componenta audio, sunetul este stereo, iar tableta dispune de un port de intrare pentru casti cu mufa jack(port universal!).
Acumulatorul este Li-Ion si are o capacitate de 3500 mAh.
Dimensiunile tabletei Serioux S800TAB sunt 200x154x9.5 mm si cantareste 0.414 kilograme.
Sistemul de operare cu ajutorul caruia ruleaza tableta este Android 4.0.
Garantia: 36 de luni.

Click aici sa vezi pret