07 iunie 2013

TV LCD Samsung LE32D403E2W

Acesta este un televizor cu functii si dotari multiple, la un pret accesibil. As putea sa spun ca este chiar ieftin, in comparatie cu caracteristicile tehnice si componentele pe care le detine.
Samsung LE32D403E2W este un TV LCD la care putem intalni tehnologia Wide Color Enhancer, care presupune o calitate imbunatatita a imaginii, precum si redarea sunetelor de fundal, mai subtile si detalii vizuale pe care putine televizoare din gama Samsung le pot reproduce.
Diagonala este de 32 inci, asta inseamna ca are 81 de cm, destinat in special spatiilor de locuit mari sau medii. Dispune de tehnologie HD Ready, dar ii lipseste imaginea in format 3D, pe care nu o poate reda. Insa nu trebuie ca cel ce cumpara acest produs sa isi faca griji, televizorul este exceptional la redarea filmelor HD si Blu-Ray cu rezolutie de 1080 pixeli, deoarece are un raport al imaginii de 16:9 si o rezolutie maxima de 1366x768 pixeli.
Pe langa functia Wide Color Enhancer, acest model de televizor Samsung mai are in componenta si alte functii, precum Clear Motion Rate si contrast dinamic ridicat.
Va intrebati daca are TV Tuner si  Teletext? Orice TV modern are, deci e logic ca si acest model are incorporate aceste functii si componente direct din fabrica.
In ceea ce priveste functia audio, vine echipat cu sunet Dolby Digital Plus si DTS 2.0. Conectorii si sursele externe sunt variate in functie de scop si mod de utilizare. Samsung LE32D403E2W are 2 intrari HDMI, o intrare composit, un modul pentru USB, o mufa SCART, o intrare pentru casti si alte echipamente audio de tip jack si un slot CI.
Dimensiunile si greutatea variaza in functie de suportul cu care vine cand este achizitionat. Dimensiunile cu suport sunt 784.4x543.3x182.4 mm(lungime-latime-inaltime) iar fara suport  sunt 784.4x502.9x88.8 mm. Greutatea fara suport este de 7.65 kg iar cu suport este de 8.66 kg.
Puterea de consum a televizorului este estimata la 58 Watti.
Garantia, indiferent de locatia de unde este achizitionat, este de 24 luni, adica 2 ani

Click aici sa vezi pretul.