20 august 2013

Un proiect de viitor: VirtConomics

Prima data am vazut un banner cu acest tip de joc online, dezvoltat in flash player si java, special creat si optimizat pentru browserele(navigatoarele) web. Creatorii jocului afirma ca poti face bani reali, convertind sumele de bani virtuali castigati in joc...

Am tot incercat acest joc vreo 2-3 saptamani, fara rezultate spectaculoase si ma enervam pentru simplul fapt ca erau unii pe acolo cu niste conturi din care scoteau sume de cate 200-300 de dolari. Cum castiga acei oameni bani? Adica cum poti castiga bani doar dintr-un simulator de joc, nici macar RPG real, precum Travian, KingsRoad, Imperia Online, KhanWars etc. ? Aceste tipuri de jocuri sunt populare doar fiindca le joci direct in Google Chrome sau Firefox si au module pentru aproape toate limbile de circulatie internationala.
Cand am inceput sa joc Travian, nu imi venea sa cred ca se pot scoate bani doar din pierderea timpului in fata calculatorului. Sincer, si acum sunt sceptic, pentru ca era o pierdere de vreme, din moment ce bagai sume de bani in joc, pentru a debloca optiuni speciale si a limita sau chiar opri timpul de asteptare la unele etape din joc.
Virtconomics face putin exceptie de la regula, pentru ca se afiseaza ca un simulator economic si nu joc dinamic, de actiune.Experimentul este unul beta si a ramas asa de cand il stiu.
Cand intri pentru prima data in joc, ti se precizeaza faptul ca este un simulator strategic, economic, politic si social, unde ai sansa sa iti deschizi propria companie si sa iti vinzi produsele, astfel castigand BANI REALI. De asemenea ai si posibilitatea de a-ti deschide un partid politic. La inscriere, beneficiezi de un bonus de 25 RON. Dupa ce ai creat contul si l-ai confirmat, ai mai multe optiuni de acces si navigare, in functie de activitatea specifica acelei zile.
Poti crea o companie sau munci la o companie deja existenta, care are un profil de activitate pe baza unor resurse naturale: lemn, carbuni, petrol, fier etc. Daca iti creezi companie ai varianta de a vinde produse in piata de bunuri. Exista si o optiune numita influenta, care inseamna ca poti determina pe cineva sa iti plateasca o mica parte din castigurile lui. Sau poti fi tu cel influentat si platesti o parte din suma castigata celui care te-a influentat. Si partidul politic la care aderi este o piesa importanta a jocului. Pe deasupra participi si la loterii.

SilverZone.ro - campanie 15%


Sistemul valutar este in mod curent RON(leu romanesc) si EURO(moneda de circulatie internationala). Aici avem de-a face cu un caz particular, pentru ca schimburile monetare sau serviciile ce constau in tranzactii cu cele doua bancnote se poate realiza cu o moneda intermediara, numita XAU, stabilita de catre managerii de sistem, a carei valoare si importanta nu o cunosc. In schimb, la profil, ai o reputatie, care este impartita in 3 categorii: inteligenta, energie, influenta. Mai bine va convingeti singuri de aceasta metoda de a castiga bani online. Inregistrati-va acum pe Virtconomics !