08 octombrie 2013

Hard disk-uri externe

Oferta pentru hard disk-uri externe vine ca o manusa pentru cei care vor sa stocheze fisiere mari si nu mai au spatiu disponibil pe vechiul calculator sau vor sa mute informatii personale din laptop pe alte dispozitive.

Hard disk-urile externe sunt medii de stocare pentru uz recomandat extern, cu o capacitate de stocare mare sau foarte mare. Acestea sunt instalate intr-un rack, un fel de suport electronic ce seamana cu o cutiuta dreptunghiulara sau patrata.
Azerty.roEste disponibila o promotie saptamana asta la un magazin online, pentru hard disk-uri externe Western Digital, cu o capacitate de stocare de 2 TB. Hard-urile au suport si interfata de conectare de tip USB 3.0, ceea ce inseamna viteza tripla de transfer, viteza dublu pentru citire si scriere fisiere. De asemenea are si suport pentru versiunea USB anterioara 2.0 iar alimentarea se face tot cu ajutorul cablului USB, fara a fi nevoie de incarcare suplimentara. Pur si simplu se conecteaza hard-ul la laptop/calculator, se formateaza corespunzator si se foloseste in diverse scopuri.Formatul HDD-ului extern(rack+mediu de stocare) este de 2.5 inch. Dimensiunea redusa face din aceste dispozitive de stocare externe Western Digital parteneri excelenti care asigura atat mobilitate, portabilitate cat si rapiditate.
Dimensiunile discului sunt 111 x 82.4 x 21 mm, cu o greutate de 0.234 Kg(234 grame).

Daca nu aveti nevoie de un memorie de stocare atat de mare puteti opta pentru un hard disk extern WD de 500 GB, disponibile aici, cu aceeasi configuratie tehnica sau pentru hard disk-uri externe WD de 1 TB, disponibile aici, care sunt cu mult mai accesibile si mai ieftine.

Puteti vedea produsul intrand aici sau puteti vizualiza oferta completa vizitand acest site.