14 octombrie 2013

Samsung TV UE32F5570

    TV Samsung UE32F5570 este un televizor Samsung din categoria Smart TV, cu tehnologii incorporate cum ar fi Samsung Smart View, Smart Hub, Screen Mirroring, Bluray Disc Wise Plus.

Ca specificatii tehnice, Samsung UE32F5570 are un ecran EDGE LED, cu o marime de 81 cm, mai exact o diagonala de 32 de inchi. Ecranul permite redarea filmelor full HD 1080p, deoarece rezolutia TV este de 1920x1080 pixeli.
Rata de reactualizare a claritatii imaginii si detaliilor pixelilor este de 100 Hz. Are si megacontrast incorporat. Pe langa functiile si tehnologiile inteligente mentionate la inceput, televizorul are si un motor de redare similar 3D, insa fara functie tridimensionala, reda clar culorile, filtru digital pentru zgomot ambiental sau de fundal, functie inregistrare PVR, megateletext, ceas cu cronometru si temporizator oprire/pornire si meniu in 26 de limbi.

Vine si cu 2 porturi USB pentru redarea filmelor, fisierelor multimedia de pe stick-ul de memorie in platforma de program.Procesorul este unul dual core, dispune si de un browser de Internet,, avand caracteristica WIFI, placa de retea cu posibilitatea conectarii cablului de internet, functie DLNA.Are 2 porturi HDMI, o mufa SCART, desi nimeni nu mai foloseste SCART, ci HDMI, o iesire digitala, mufa jack si nelipsita intrare pentru antena TV.
Sunetul este surround, tip Dolby Digital 5.1, cu un control automat al volumului si propagarea descendenta a sunetului.
Citisem intr-o alta descriere a produsului ca are si tuner digital si analog.

Dimensiunile sunt 738x509x265 mm, cu o greutate de 6.1 kg si un consum de energie de 40 Watt. Pe langa TV primiti si accesoriile: cablu de alimentare cu energie electrica si telecomanda.
Pentru a vedea produsul si detaliile complete va rog accesati acest link.