11 octombrie 2013

Tratament impotriva caderii parului

Vi s-a intamplat vreodata sa va confruntati cu o cadere masiva a firelor de par? Am rude apropiate care au avut aceasta problema de ani buni si de aceea m-am gandit sa va fac cunoscut un tratament.

Pur si simplu ne-am trezit, dupa o banala folosire a periei sau pieptanului, ca raman cantitati mari de par in urma. Nu este ceva ingrijorator la inceput, dar vom vedea mai tarziu ca progreseaza si devine o problema majora, deoarece cauzele caderii parului sunt multiple: stres, cauze dermatologice, factori ereditari/genetici. Chiar si tratamentele impotriva cancerului, artritei, depresiei sau bolilor de inima pot duce la o cadere anormala si inestetica a parului.
Aceasta problema suparatoare se manifesta atat la femei, cat si la barbati, daca se ajunge la mai mult de 100 de fire pe zi. La persoanele de sex feminin principalele cauze ale caderii parului sunt schimbarile hormonale determinate de sarcina, administrarea pilulelor contraceptive si menopauza.
minoxidilromania.roAfectiunea se poate manifesta atat in zona capului, cat si a intregului corp, insa in aceste rare cazuri, motivele principale sunt malnutritia si/sau anorexia.

Din fericire exista un tratament disponibil, de scurta durata, eficient, care da rezultate atat in cazul barbatilor cat si a femeilor. S-a dovedit a fi, in urma testelor, o reteta de succes in lupta impotriva caderii firelor de par, probabil datorita faptului ca este o metoda non-invaziva de tratament.Minoxidil, caci asa se numeste, este singurul produs de natura cosmetica avizat de Ministerul Sanatatii si ajuta la regenerarea completa a parului. Tratamentul va trebui administrat pe o perioada de cel putin 3 luni, timp in care se inverseaza procesul de pierdere ereditara a firelor de par, apoi trebuie continuat pe o perioada de inca 1-2 luni, pentru a nu pierde rezultatele.
Desigur, sunt tot felul de solutii pe care le puteti incerca, medicamente naturiste, metode de regenerare capilara artificiala etc, insa doar Minoxidil da rezultate cu adevarat, intr-o perioada relativ scurta de timp.

Produsul este disponibil la aceasta adresa.

Scapa de chelie ! Regenereaza-ti parul in doar 90 zile !