09 noiembrie 2013

Apple Ipad Air

Si uite asa a mai scos Apple inca un produs care evidentiaza tot ce este mai bun din sistemele tehnologice inovatoare dezvoltate de Steve Jobs si de urmasul sau, Tim Cook.
Compania lui Cook incearca mereu sa dea un plus de vitalitate segmentului de piata destinat gadget-urilor si reuseste, aproximativ de fiecare data, sa loveasca in concurenta si in acest mod, sa obtina standarde ridicate pentru performantele si caracteristicile produselor sale.

Cu ce se lauda Apple Ipad Air ? Fata de predecesoarele sale, mult mai voluminoase, mai mari si mai greu de manevrat datorita dimensiunilor mari, este subtire si usor. Hai sa ii credem pe cuvant pe cei de la Apple, daca ar fi sa ne uitam putin la videoclipurile de prezentare a produsului si la galeria foto. Daca ar fi totusi, sa facem o comparatie, Ipad Air cantareste 400 de grame, desi greutatea nu constituie un avantaj, contrar a ceea ce spun expertii, este cu 28% mai usor decat, sa spunem, Ipad 3 si 4, este cu 20% mai subtire si cu 24% ocupa mai putin volum.


Mai jos aveti si un material video, care arata in detaliu toate caracteristicile si functionalitatile tabletei.