18 noiembrie 2013

Decoratiuni casa si gradina, solutii pentru depozitare

De obicei, nu prea ne facem griji cotidiene legate de curatenie si alte aspecte importante ale amenajarii casei si gradinii, asta doar in cazul celor care detin o casa la curte.
Insa trebuie sa facem curatenie generala si sa depozitam foarte multe lucruri vechi, pe care le inlocuim cu unele noi, sau putem sa depozitam lucrurile noi temporar pentru a le aseza pe fiecare, ulterior, la locul sau. Constatam ca nu avem spatiu. Tocmai de aceea s-au inventat solutiile de depozitare, pentru a veni in sprijinul nostru si a crea un management de stocare a lucrurilor, fie ele mobilier sau de alta natura. In plus, se face si o economie de spatiu. Accesoriile vestimentare ne dau batai de cap, in special, imbracamintea si incaltamintea. Sunt multi cei care au de-a face cu astfel de probleme si s-au gandit ca pot face loc pentru alte lucruri noi din aceeasi categorie, aruncand pur si simplu lucrurile vechi la gunoi. Aici s-a intervenit cu solutii eficiente: cuier pentru usa, rafturi si suport pentru haine sau incaltaminte, suport umerase, separatoare pentru dulap, umerase si asa mai departe.

De asemenea ne dorim sa facem curatenie, de aceea avem solutii speciale pentru curatenie si igiena in fiecare colt al casei si al fiecarei camere: stergatoare de geamuri, de faianta, perie WC, aparate pentru curatat scamele, pamatufuri, perii etc., solutii anti-calcar.In mod special avem accesorii pentru baie, cum ar fi uscator de rufe, suport pentru sapun si prosoape, perdea de dus, suport pentru perdea de dus, etajere.
Tot in aceasta categorie a amenajarilor si curateniei avem si mici decoratiuni pentru camera sau solutii de iluminat, ne referim strict la lampi, lampioane, becuri.

Daca avem o camera speciala amenajata pentru birou, putem gasi si accesorii pentru birou si instrumente specifice acestei activitati: pixuri, suport pentru mouse, suport pentru laptop/calculator, suport creioane si pixuri, suport pentru coli A4.

Un alt lucru pe care oricine ar trebui sa il aiba in vedere sunt solutiile pentru daunatori, insecte si pasari, in special mie personal mi-a atras atentia saculetul anti-molii si panoul anti-tantari. Dupa parerea mea, oricine care locuieste in mediul rural, are o casa la curte sau macar o resedinta de vacanta, ar trebui sa aiba aceste doua lucruri indispensabile.

Happymax.ro

Pentru bucatarie, un loc important al fiecarei case din punctul de vedere al functiei administrative si organizatorice, avem seturi de ustensile si instrumente care ne ajuta in activitatile culinare, pentru prezentare si servire, cum ar fi platouri, capace de protectie, vase pentru servire, suport cuburi de gheata, suport pahare si tacamuri  solutii pentru depozitare si spatiu, rafturi de depozitare, suporturi pentru farfurii etc., o gama larga de fete de masa, in combinatii de culori.

Ne-am ocupat de ingrijirea, curatenia si decorarea interiorului, trebuie sa ne ocupam si de exterior, care poate insemna loc amenajat, anexa sau gradina. In principal, gradina, despre care stim cu totii ca da un aspect placut spatiului de locuit. Avem si aici ustensile, cum ar fi suportul pentru instrumente de gradinarit, suportul de furtun, husa de protectie pentru masa si scaune. Decoratiunile de gradina depind de stilul si preferintele fiecaruia, asa ca nu voi insista asupra acestui aspect. Sunt mai multe lucruri care ne atrag atentie la capitolul administrativ si decorativ, cum ar fi suportul si masa pentru umbreluta de soare, dispozitive de curatat si taiat iarba, foarfece de taiat iarba, arhicunoscuta masina de tuns iarba.
Si daca tot ne permitem sa avem o casa la curte si o gradina, presupunem ca ne permitem sa intretinem si animale: caini, pisici, diferite rase, marimi, specii, fiecare cu o caracteristica aparte. Daca avem caini, putem sa ii facem rost de o casuta portabila, usor de manevrat si instalat.

Link catre site