18 noiembrie 2013

Mobila si decoratiuni

Mobilier, decoratiuni interioare si accesorii. De fapt, procentul majoritar il ocupa mobila, in proportie de 60%, de cea mai buna calitate, la cele mai ridicate standarde.


Mobila este in principal cea care ne decoreaza casele si inimile, de aceea trebuie sa fim atenti ce alegem si cum alegem, in functie de stilul preferat si de personalitatea noastra. Putem opta pentru mobilier clasic, romantic, ambiental, modernist, retro, rococo etc., dar cel mai important trebuie sa tinem cont de culoarea, aspectul si tipul de mobilier ales. Mobila se refera la paturi, canapele, dulapuri, sifoniere pentru haine, fabricate din lemn sau orice alt material stabilit prin conventie de producator.

Un alt element important care da aspect placut mobilierului este materialul textil pentru decoratiuni interioare: perne, pilote, cuverturi, lenjerii, care se potrivesc de minune unui pat asortat cu spatiul de locuit pe care vrem sa il decoram, fie dormitor sau sufragerie(living cum spun americanii). De asemenea, in categoria decoratiunilor interioare intra si acele produse care pot ajuta la decorarea baii si bucatariei: prosoape, fete de masa pentru suport-dulap sau masa de tabla/lemn.

Link catre site

Homeycomb.ro

Mai jos aveti oferta destinata mobilierului si decoratiunilor specifice dormitorului.

Homeycomb.ro