09 noiembrie 2013

Voucher cadou pentru site de catering

Am prezentat intr-unul din articole un site de catering, cu preparate la comanda online, diverse sortimente de produse alimentare, destinate consumului public sau personal.
Articolul se poate citi aici si va puteti face o idee despre ce este vorba. Un serviciu de catering profesionist, cu produse la comanda exclusiv online, prin intermediul site-ului sau telefonic, de unde puteti alege o gama variata de mancaruri gatite, 100% naturale, preparate dupa retete traditionale si naturale, fara alte adaugari si imbunatatiri.

De curand, cei de la serviciul de catering s-au gandit sa vina in ajutorul clientilor cu oferte mai atractive si sa isi imbunatateasca serviciile, prin atragerea unei clientele numeroase. Vor urma in curand mai multe reduceri, promotii si se vor adauga mai multe produse.
De aceea se poate folosi un voucher, codul fiind: OCB21522, pe care il puteti copia si utiliza accesand acest site.  Codul voucherului este disponibil doar la aceasta adresa a serviciului de catering si tin sa va anunt ca are o valabilitate de 3 zile(72 de ore) incepand din data de azi, 9 noiembrie 2013.
Daca aveti de gand sa achizitionati vreunul din produse, am decis sa va dau o mana de ajutor.

Pofta buna !