16 septembrie 2014

Manuale scolare, carti scolare, culegeri, auxiliare...

Pana se dezmeticesc cei din Ministerul Educatiei si fac ordine in sistem, incepand de la un regulament pentru insusi cel care se plimba prin institutie la costum si cravata pana la scoli modernizate, cu banci, carti si caiete, unde elevilor sa le fie chiar drag sa invete, aveti mai jos o lista de manuale scolare si carti auxiliare, printre care si culegeri, suport didactic pentru cursuri, brosuri etc.
AdevarulShop.ro - PremiumAm inteles ca situatia e foarte dramatica, in unele zone ale tarii copiii nu au nici scoli unde sa invete, nici rechizite si nici transport. Imi dau seama acum de ce sunt rezultate slabe an de an. Vina ca de obicei, nu este a copiilor, ci a unui sistem care trebuie chiar el reeducat.
Revenind la subiectul dezbatut in acest articol, spunea un mare si ilustru conducator al vremurilor noastre ca elevilor si studentilor le-ar trebui manuale digitale si ca orice pici in ziua de azi stie sa foloseasca un laptop sau o tableta.
Sunt total de acord cu afirmatia asta, cu conditia sa puna guvernul si Parlamentul mana de la mana, sa mai taie din furtisaguri, extra vacante in zone de lux, masini, vile si ceasuri si sa sponsorizeze toti scolarii cu cate un dispozitiv digital.

Asta in conditiile in care, la trecerea anilor, se pare ca nici manuale scolare nu mai exista. Sau nu mai vor unele persoane sa existe. Interese nu pot sa spun ca nu sunt, dar parca am aplicat sistemul de invatamant finlandez, cel mai bun din Europa. Oare asa o fi si acolo?

Pana una alta, aveti o lista de manuale scolare, de la manuale de limba si literatura romana, culegeri de matematica pana la manuale de istorie, chimie, biologie, geografie, fizica etc.
Lista se poate vedea AICI si cuprinde:

Manuale de limba si literatura romana, pentru clasele 1-4, gimnaziu(clasele 5-8) si liceu(9-12)
Culegeri de matematica pentru toate grupele si categoriile mentionate mai sus
Caiete de caligrafie
Abecedare
Educatie muzicala
Stiinte ale naturii
Biologie
Istorie
Geografie
Chimie
Fizica
Filosofie
Religie
Tehnologia Informatiei si Comunicarii - TIC
Memoratoare
Educatie civica
Atlas geografie
Carti de limba engleza
Dictionarul Explicativ al Limbii Romana - DEX, cred ca este editia 2014, nu stiu sigur!
Dictionare de antonime, sinonime, omonime, omografe, paronime, arhaisme, regionalisme, neologisme etc.

ANUNT!
In plus, sunteti automat inscrisi in tragerea la sorti pentru unul din cele 3 super premii: un laptop Dell, o tableta Samsung si un voucher de 300 de lei.

Mai aveti o alternativa, care se poate verifica mai jos si care cuprinde:

Carti pentru prescolari, carti de colorat etc.
Carti si manuale scolare de la editurile: 
Aramis
Corint
Niculescu
Grupul Editorial Art