29 octombrie 2014

Supermarket si hipermarket la un click distanta!

Carrefour Online
Astazi va voi recomanda ceea ce mie mi se pare un lucru concret si indispensabil. In secolul vitezei, toate lucrurile sunt accelerate. Ai venit tarziu de la lucru, esti obosit/a, n-ai chef de nimic, dar cumparaturile trebuie sa le faci. Si cum aglomeratia, traficul, caratul sacoselor au devenit chestii la ordinea zilei, s-au inventat super-market-urile si hypermarket-urile online.
Ganditi-va la Carrefour, Cora, Auchan, Billa,  Kaufland, Mega Image,Penny, Metro, Selgros,  Profi sau Lidl la un click distanta. Umbli printre rafturi cu click-ul, nu cu sacosa sau folosind un cos de cumparaturi. Ai scapat de stres, caratul greutatilor, coada de la casa de marcat etc.
AVANTAJELE sunt numeroase:

Carrefour Online- nu mai trebuie sa transporti tu ce ai cumparat, ti se livreaza acasa

-sunt aceleasi preturi ca in magazinul real

- ai livrare gratis, acasa la tine sau la birou, adica la locul de munca

- gasesti mii de produse, grupate pe categorii, ca la raft; de exemplu te duci cu mouse-ul la raionul de FRUCTE SI LEGUME, sau  Carne, Lactate, Bacanie, Produse de curatenie si intretinere, Igiena si infrumusetare, Bauturi, Tutun, Univers bebe, Petshop, Electro-IT&C etc.

- poti accesa dintr-un singur click super promotiile supermarketului/hypermarketului

- iti poti realiza o lista de cumparaturi pe loc, fara prea mari batai de cap

Carrefour Online- nu ai limita sau restrictie de comanda, in functie de necesitati

- plata se poate realiza cu cardul, online, la livrare(prin ramburs), sau ordin de plata

- ai suport 24 din 24, 7 zile din 7 prin call-center dedicat, poti suna oricand...

Serviciul e disponibil momentan doar pentru Bucuresti si Ilfov.

MAI MULTE DETALII - Click Aici !

Nota Informativa: Rolul articolelor pe care le scriu este sa va dau o mana de ajutor in a gasi lucrurile cu cele mai bune oferte din punct de vedere al raportului calitate-pret. Deci eu va fac o recomandare si in acelasi timp promovez acea oferta doar pentru ca sunt subiectiv si mi se pare cea mai buna comparativ cu alte oferte. Voi, cei care cititi aceste randuri, trebuie sa fiti obiectivi si sa stiti ce cautati si ce doriti de fapt.