06 noiembrie 2014

Cursuri de hairstyling

Cursuri.stilistultau.roAm observat ca au aparut la inceputul lunii octombrie diverse cursuri si module de pregatire si inscriere pentru hairstyling. Cel mai probabil recomandarea este valabila in special pentru doamne si domnisoare, fiindca este un domeniu care necesita eleganta, rabdare, minutiozitate, rafinament, atentie maxima etc.
Probabil este evident faptul ca domeniul coafurilor si tunsorilor elegante nu se bucura de popularitate in randul oricarei categorii de varsta sau in cadrul unor categorii de persoane, deoarece e nevoie de pasiune si dedicare. Mai exact la coafuri, machiaj si tunsori profesioniste apeleaza vedetele, persoanele care participa la evenimente speciale, intruniri, sedinte, iar marea majoritatea a acestora sunt femei. Probabil de aceea este un sector de activitate destinat in special femeilor.

Tot ceea ce tine de ingrijirea si tratamentul parului este o specialitate feminina, deoarece ele stiu cel mai bine cum, cand si de ce ar trebui sa faca un anumit lucru pentru ingrijirea personala a podoabei capilare.
Nu stiu sigur, dar am o banuiala ca si aceste cursuri de hairstyling respecta inainte de toate regulile esentiale de igiena si sanatate corporala. Iar cei care se inscriu la aceste cursuri ar trebui sa acorde o atentie sporita acestui aspect, asa ca mare grija!

Cursuri.stilistultau.roIn afara de asta, cum spuneam si in randurile de mai sus, iti trebuie putina indemanare, pasiune, talent si dedicare si dorinta de a invata sa te specializezi pe asa ceva.
Am uitat sa spun ca cel care se bucura de cea mai mare apreciere in acest domeniu este Adrian Niculescu, a carui scoala de hairstyling a devenit prima de acest gen si cea mai apreciata din Romania.

Adrian Niculescu este hairstylist cu 10 ani de experienta in saloanele de lux din Bucuresti si primul care a inventat acest curs online de hairstyling, pentru care organizeaza inscrieri.

Daca vrei sa te inscrii, click AICI

Aveti la dispozitie si prezentari Video sau marturii ale celor care au urmat acest curs, precum si aparitii la TV, daca nu sunteti convinse. Bafta!